CLEANA

CLEANA sørger for god håndhygiejne med dens venlige, verbale remindere, som taler til både børn og voksnes lyst til at være medskabere af et sundt og ufarligt miljø. Fløjtelyden minder besøgende om at desinficere hænder og siger “Tak”, når handlingen er fuldført. Det øverste display på fronten af CLEANA tæller personer, der går forbi sensoren. Displayet nedenfor registrerer, hvor mange af disse personer, der desinficerer hænderne.

DKK 8.743,75 - DKK 6.995,00 Ekskl. moms

Installation

Ved installation af CLEANA, behøves strømforsyning, eks. via forlængerledning til strømstik. For optimal dataindsamling installeres CLEANA i almindelige personindgange – eks. ved indgange op til 1,5 meters bredde. Medfølgende ADA-sensor kan installeres op til 4 meters højde.

Kommer med:

  • CLEANA Portal – softwareabonnement som kan tilgås via en web browser
  • 1 stk. ekstern ADA-sensor
  • Hvid jernstander

Mål:

H: 150 cm
B: 30 cm
D: 10 cm

Fod:
B: 40 cm
D: 40 cm

Software til statistik, analyse og dokumentation

Inkluderet i salgsprisen er 3 måneders softwareabonnement. Herefter koster softwareabonnementet kr. 300,- pr. CLEANA pr. måned for de første 10 til samme kunde. Ved flere en 10 CLEANA til samme kunde reduceres abonnementet til kr. 150,- pr. måned.

CLEANAs medfølgende software, CLEANA Portal, giver virksomheden/supermarkedet adgang til statistik over nudging-teknologiens effekt på de forskellige områder, så ledelsen kan træffe sikre beslutninger om eks. særligt fokus på specifikke arealer på oplyst grundlag.

Statistik kan benyttes som dokumentationen for hygiejnetiltaget og til at forsikre både ledelse, bestyrelse, øvrig personale og sundhedsmyndighederne om, at statens udstukne retningslinjer tages alvorligt og kan dokumenteres overholdt.